perjantai 6. joulukuuta 2013

Lokamarras-treenit + muuta

Hyvää itsenäisyyspäivää. Muistan edellisiltä vuosilta kauniin itsenäisyyspäivän jossa tarvoimme jossain talvisessa miljöössä keskellä kinoksia hienossa pakkassäässä, mutta ei tänä vuonna, eipä tietenkään. Tätä mietiskelin tänään aamulla kun loskasateessa ajelin sysimustaa kehätietä pitkin jotta pääsisin sisälle hiihtämään. Mutta onneks on toi halli jotta saa edes vähän tuntumaa.

Ehkä muutama kommentti nyt fiiliksistä tuosta Kivikon hiihtohallista. Suoraan sanottuna välillä siellä on ollut kyllä aika hanurista hiihtää: rytmi rikkoontuu koko ajan (kääntelet ja vääntelet parinsadan metrin välein), latu on välillä ala-arvoinen, hyvästä luistosta ja pidosta on turha unelmoida. Olen hiihtänyt siellä semmosen kerran viikossa noin 1,5h ja mitään kovin pitkää matkaa tuossa ajassa ei pääse tuuppaamaan ja tuonkin vedon jälkeen on huomannut, että on toi hiihto kyllä raskasta hommaa ja vaatii aivan erityyppistä panostusta touhuun kun esim. juoksu. Kulutus ja lihasten rasitus aivan eri luokkaa, joten nyt on tärkeetä saada hiihtokilsoja alle jotta on edes jotain mahiksia selviytyä elossa tulevasta Ruattin reissusta parin kuukauden päästä.

Alla loka- ja marraskuun statsit treeneistä. Rikkonaista on kyllä tämä elämä taas ollut, aika terveenä oon pysynyt mutta duuni ja muut riennot vie aikaa ja intoa, joten aivan mitään huippu-urheilijan keskittynyttä elämää tässä ei pääse todellakaan viettämään. Eipä tossa mitään trendiä oikein ole, vihree on lenkit ja haaleen pinkki on punttitreenit ja harmaa joka iskee sisään marraskuun alusta on hiihto. Nyt lunta maahan, lenkit pois ja kaikki aika hiihtoon. That´s the plan, hallissa tai ulkona. 
Alla vielä pakollinen fiiliskuva Kivikon hiihtohornankattilasta:Ei kommentteja:

Lähetä kommentti