maanantai 10. helmikuuta 2014

Alle kolme viikkoa starttiin...

Kolmen viikon päästä tämäkin homma on jo ohi. Tässä se nuoruus hujahtaa. Edellisen kirjoituksen fiilistelyn jälkeen on eletty kiireisiä ja vähän flunssaisia aikoja. Tammikuun loppu meni reissuissa ja Itäisestä Keski-Euroopasta saadun flunssan ja muuten vaan kiireiden kanssa, joten vähän heikkoja treeniaikoja välissä. Mutta nyt taas helmikuun alusta ihan ok pössis ollut. Edelleenkin vee ituttaa kyllä pk-seutua ja miksei koko Suomea vaivaava lumenpuute joka piti tulla just tälle vuodelle, mutta Paloheinän kolmen kilsan lenkki ja siinä olevat kaks supernousua ovat tulleet melko tutuiksi...

Alla tutuksi tullut otanta Endomondosta. Huomasin, että enpä oo käyny salilla kohta pariin kuukauteen, mutta huomaa tosin, että hiihto pitää aika hyvää huolta niin ylä kuin alakropastakin, joten ehkä järkevämpi laittaa nyt kaikki liikenevä aika ja paukut lumileikkeihin. Kuvan mukaan tammikuussa oli yks hyvä, kaks kohtalaista ja kaksi aivan paskaa viikkoa.


Oliko siitä muuttohommasta täällä jo puhetta..? No jos ei, niin tottahan tämän homman piti mennä niin, että jos mulla on käsillä kaks isoa, noin reippaan vuoden kestävää projektia (1. Uuden asunnon rakentuminen & 2. Vasaloppet hiihto), niin tottakai niiden pitää ajoittua kolmen päivän sisään. Miten muutenkaan? Eli homma homma menee niin, että muutamme uuteen, valmistuvaan asuntoon just pari päivää ennen kuin lähdemme reissuun sukset kainalossa. Eli pienen pieni hässäkkä ja stressi voi olla tossa viikolla päällä mutta sellasta se parhaimmillaan on.

Vois melkeen sanoa, että alkasko tuo jo kohta jännittään?

2 kommenttia:

  1. Ei kannata ottaa stressiä... Hyvin se hiihto menee ja muutto auttaa sopivasti unohtamaan hiihdon tuossa viimehetkillä. Silloin kun ei voi tehdä enää mitään kunnolleen, muuta kuin pilata sen korkeintaan! Harmi, että nyt piti tulla sitten se lumeton talvi. Täällä Shanghaissakin satoi lunta hiukan alkuviikosta ja täällä se on aika harvinaista herkkua!

    VastaaPoista
  2. Kiitti Mikko kannustuksesta! Kyllä tämä tästä, vielä on hyvää aikaa tuhota kunto :) Sais tuota lunta tulla tännekin ku sielläkin, terveisiä sinne!

    VastaaPoista